Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Радзієвський живе у Києві в готелі, але хотів би отримати службову квартиру

Народний депутат України, член фракції Партії регіонів Олексій Радзієвський, коментуючи ініціативу голови Верховної Ради Олександра Мороза побудови для депутатів депутатського містечка, зазначив кореспонденту „Гал-info”, що це не до кінця правильна ідея.
„Ставши народним депутатом, я, безумовно, зіткнувся з проблемою відсутності житла у столиці. І знаєте, це створює певні незручності і дискомфорт у роботі. І така проблема не у мене єдиного. Зараз я проживаю в готелі в номері, житлова площа якого становить 9 квадратних метрів. Для мене одного цього вистачає, проте все ж таки хочеться домашнього затишку, а сім’ю  в  такий номер не поселиш”, – розповідає нардеп Радзієвський.
Відсутність житла особливо не надихає Олексія Радзієвського підтримати ідею Олександра Мороза побудови депутатського містечка. „Як на мене, то для створення належних умов проживання депутату потрібно на час каденції видати службову квартиру, яку він після закінчення каденції повинен віддати. І все, саме таким чином можна буде вирішити житлові проблеми для ряду народних депутатів”, – наголошує Олексій Радзієвський.
Вчора голова Верховної Ради Олександр Мороз доручив підлеглим готувати проект створення депутатського містечка. При цьому він висловив переконання, що "краще, щоб це було ізольоване містечко, аби депутати могли між собою спілкуватися". Водночас він наполягає на тому, щоб народні обранці використовували зазначене житло виключно на час своєї каденції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ