Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Разумков прокоментував можливу подачу води до окупованого Криму

Сьогодні, 11 червня, під час брифінгу у Львові Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков прокоментував слова речника української делегації у тристоронній контактній групі (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі і радника глави Офісу президента Олексія Арестовича щодо можливості подачі води до окупованого Криму.

«Хотілося б чути такі речі не від речника ТКГ, а від тих, хто набагато глибше занурений у цей процес. Теоретично можливо все, але треба розуміти всю палітру питань, які є у цій площині. Насправді ж є не лише питання подачі води до Криму, але й звучать якісь зауваження, що хтось піде на якісь поступки. На які? Це треба розуміти. А вже потім сідати й обговорювати. Наразі це розмова заради розмови. Це не професійно», - сказав Дмитро Разумков відповідаючи на запитання Гал-інфо.

Нагадаємо, нещодавно Олексій Арестович інтерв’ю виданню «Телеграф» розповів, що вважає нібито українська влада може змінити свою позицію щодо відновлення поставок води в окупований Росією Крим у випадку «дуже серйозних поступок» з боку Росії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ