Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Разумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил.

фото - пресслужба ВРУ
фото - пресслужба ВРУ
фото - пресслужба ВРУ
фото - пресслужба ВРУ
фото - пресслужба ВРУ
фото - пресслужба ВРУ
1/3
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков ознайомився з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі Операції об’єднаних сил в рамках поїздки до району проведення ООС.

Про це інформує пресслужба ВРУ.

За словами Голови Парламенту, нещодавні обстріли міста Авдіївка є серйозним порушенням домовленостей,  які були взяті всіма сторонами процесу з мирного врегулювання ситуації на сході України. 

“Ми втратили техніку - щось втратили безповоротно,  дещо  на певний час і відремонтуємо. Однак найголовніше - це люди та їхнє здоров’я. Фактично потрапляння були майже в кілометрі від школи, яка, я сподіваюся, незабаром буде функціонувати і допомагати маленьким донеччанам розвиватися, навчатися і працювати на користь нашої держави”, - сказав Дмитро Разумков. 

Голова Парламенту підкреслив, що Україна продовжує виконувати взяті на себе  зобов'язання та  дотримується досягнутих в Мінську домовленостей щодо припинення обстрілів і ведення бойових дій. Утім, в разі необхідності українська сторона захищатиме своїх громадян.  

“Ми точно не будемо мовчати і будемо захищати і своїх військовослужбовців, і громадян, які сьогодні вимушені жити в таких умовах. Все, що буде залежати від нас, від армії, від військово-цивільної адміністрації, - я впевнений, ми будемо робити”, - сказав він.

Під час поїздки до району проведення ООС Голова Верховної Ради також ознайомився з порядком виконання бойових  завдань особовим складом 9 механізованої роти (Мар’їнка) та 2 механізованої роти (Красногорівка) 28-ї окремої механізованої бригади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ