Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Референдум щодо вступу до НАТО зараз не на часі — Анатолій Гриценко

Міністр оборони України Анатолій Гриценко вважає, що Україна ще три-чотири роки не зможе досягнути життєвих стандартів, придатних для вступу нашої держави у Північно-Атлантичний Союз (НАТО). Про це він сказав, відповідаючи на запитання про потребу проведення референдуму на предмет вступу України до НАТО, перебуваючи на Яворівському полігоні. 

 „Наші люди дуже розумні, мудрі, вони, я впевнений, мудріші, ніж ті, хто ними керує, але для того, щоб вони дали свідому відповідь, треба просто донести до них знання. А крім того, всьому має бути свій час. Референдум, якщо його проводити, то треба робити це тільки тоді,  коли питання постане на порядку денному. Сьогодні питання вступу України до НАТО не стоїть. Україна не готова до вступу до НАТО, і НАТО не готовий приймати Україну. Нам треба підняти стандарти життя у всіх сферах до рівня, який є прийнятним для вступу у цей поважний клуб, тоді ми можемо ставити питання у практичну площину — це може бути через три-чотири роки”, — акцентував міністр оборони.
Проведення референдуму зараз Анатолій Гриценко порівняв із вимаганням від людини зобов’язань, наперед давши підписати їй чистий аркуш паперу: „Проводити референдум зараз, коли більше половини людей не розуміють, що таке НАТО просто безвідповідально”, — заявив Анатолій Гриценко.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ