Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Регіонали вважають, що у Винниках зараз післявиборчий безлад

Післявиборчим безладом називає ситуацію у Винниках депутат Винниківської міськради, член Партії регіонів Михайло Герман — про це він заявив сьогодні, 20 жовтня, на прес-конференції. За словами депутата, нова винниківська влада на чолі з міським головою Теодором Гудзяком почала не з конструктивної роботи, спрямованої на покращення ситуації у місті, а з помсти команді попереднього голови міста Сергія Уварова. Так, звільнили начальника Винниківського ЖЕКу, члена ПР, а зараз почалося «гноблення і переслідування» начальника управління комунальної служби, також регіонала. Як наголосив Михайло Герман, після звільнення начальника ЖЕКу у Винниках почалися величезні проблеми із вивозом сміття і місто буквально перетворилося на сміттєзвалище.
 Крім цього, як стверджує Михайло Герман, Теодор Гудзяк намагається заручитися підтримкою депутатів Винниківської міськради, підкуповуючи їх земельними ділянками.
 «Вчора на сесії Винниківської міськради депутатам виділили шість земельних ділянок, майже всі вони - члени «Нашої України», які стали на чергу буквально за кілька днів до сесії. В той час черговикам, які стоять у загальній черзі роками, землю не виділяють. Так, на вчорашній сесії земельну ділянку отримав член НУ пан Шніцер, який став на чергу 13 жовтня, член СПУ пан Казімов, який став на чергу 5 вересня та інші депутати переважно від нашої України. Якщо за керівництва містом Сергія Уварова черговикам виділяли земельні ділянки розміром 6 сотих, і то лише тим, хто прожив у Винниках щонайменше 5 років, натомість Теодор Гудзяк виділяє депутатам по 10 сотих землі», — говорить Михайло Герман.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ