Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реконструкція вул. Шевченка: на ділянці стелять нижній шар асфальту

Триває останній етап реконструкції вул. Шевченка: на ділянці від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого стелять нижній шар асфальту.
Фото: ЛМР

Як повідомили у пресслужбі міської ради, на ділянці від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого повністю завершили заміну всіх комунікацій та монтаж трамвайних плит і колії. Відтак сьогодні на цій ділянці розпочалися роботи із влаштування нижнього шару асфальту.

«Сьогодні стартували роботи з влаштування нижнього шару асфальту на ділянці від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого. Станом на зараз вже постелено 720 м2 асфальтобетону із 1732 м2.

На цьому відрізку ведуться активні роботи. Минулого тижня підрядна організація завершила монтувати колії, а тепер розпочали укладання нижнього шару асфальту на проїзній частині дороги», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, 1 червня 2021 року розпочався III етап реконструкції вул. Шевченка – ділянка від вул. Я. Мудрого до вул. Залізнична. Довжина ділянки, яку ремонтують, один кілометр.

Проєктом реконструкції вулиці Шевченка передбачено реконструкція всіх інженерних мереж, влаштування проїзної частини й суміщених з нею нових трамвайних колій по середині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг, влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків. Також влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення, влаштування контактної мережі трамвая, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ