21 квітня у межах «AGROPORT WEST LVIV» виробники української органічної продукції встановили рекорд України з приготування органічної гречаної каші загальною вагою в понад 3000 кг, повідомила прес-служба Львівської ОДА.
Органічні продукти для страви зібрали з усієї України – транспорт проїхав більше 1500 км.
До слова, кашу варили на полі у той час, коли на демо-полях проводили тест-драйви позашляховиків та с/г техніки.
За словами організаторів, «Українське Трипілля», у межах якого відбувались демонстраційні покази с/г техніки в дії, а також Фермерський ярмарок та Фестиваль вуличної органічної кухні – це новий проект AGROPORT, який знайшов своє втілення на Львівщині й далі проводитиметься в інших містах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ