Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ріккардо підписав контракт із Renault

Даніель Ріккардо виступатиме за французьку команду Формули 1 Renault із 2019 року.

Слідом за інформацією від Red Bull, що Даніель Ріккардо не виступатиме за неї з 2018 року, Renault підтвердила підписання контракту з австралійцем. Угода розрахована на два роки.

Останніми місяцями Ріккардо та Red Bull вели перемовини щодо продовження контракту. До останнього сторони зберігали впевненість у підписанні нової угоди, схиляючись на те, що їм залишилося узгодити лише деталі, проте насправді ситуація виявилася вкрай іншою.

Сьогодні, 3 серпня, Red Bull оголосила, що австралієць залишить команду, а за годину Renault підтвердила, що Даніель у 2019-му виступатиме саме за французький колектив.

Керівник спортивної команди Renault Сіріль Абітбуль сказав: «Підписання Даніеля підтверджує нашу налаштованість на зростання у цьому спорті. Це також свідчить про всю роботу, що була виконана командою в останні 2,5 роки. Безсумнівні талант та харизма Даніеля - це великий бонус нашій команді. Ми маємо виправдати його довіру та побудувати найкращий болід. Ми раді вітати його у нашому колективі, що продовжує зростати».

Даніель Ріккардо: «Мабуть, це було одне з моїх найважчих рішень у кар’єрі. Але настав час прийняти новий та свіжий виклик. Я розумію, що Renault треба багато чого зробити для досягнення своєї мети, щоб змагатися на найвищому рівні. Але я був вражений прогресом команди за останні два роки. Знаю, що коли Renault приходила в спорт, вона неодмінно піднімалася нагору. Сподіваюся, допоможу їм у цій пригоді».

UA Motorsport

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ