Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рішення щодо переходу на харчування зобройних сил за Каталогом системно саботувалися

На цьому зазначив заступник Міністра оборони України Ігор Халімон в етері програми «Форпост» на Першому каналі Українського радіо.

Він також наголосив, що повне переведення військових частин на систему харчування за каталогом мало статися у 2019 році, але через саботаж з боку певних посадових осіб оборонного відомства, цей процес не був завершений.

- Ми плануємо з 1 січня 2021 року усі військові частини перевести на харчування за Каталогом. Зараз є військові частини, де достатньо персоналу для приготування їжі та обслуговування, роздачі їжі та прибирання, а є 252 частини, які не мають такого персоналу, вони більше розкидані по території України і мають значно меншу чисельність особового складу, ніж ті частини, які харчуються за Каталогом, тому для вирішення цих питань  і була запропонована послуга аутсорсерів, - додав Ігор Халімон.

Заступник Міністра оборони України також запевнив, що оборонне відомство робить все необхідне для створення нормативної документації та організації належного контролю за якістю харчування з боку аутсорсерів.

Як повідомлялося раніше, Міністерство борони України  закликає громадськість долучитися до контролю за якістю харчування військовослужбовців

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ