Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Різдво у Львові: стали відомі подробиці проведення ярмарку

Упродовж 7 грудня 2018 року по 20 січня 2019 року триватиме різдвяний ярмарок на просп. Свободи і на пл. Ринок.Таке рішення прийняти вчора, 19 жовтня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради.

Вже традиційно конкурс на облаштування ювілейного 10-го Різдвяного ярмарку виграло ТзОВ «Львівські ярмарки». Згідно зі схемою розташування, під час ярмарку працюватиме 213 дерев’яних яток: 116 на просп. Свободи та 97 – на площі Ринок (торік була 91).

Ярмарка працюватиме у робочі дні – з 11.00 год. до 22.00 год., у святкові та вихідні дні – з 10.00 год. до 23.00 год. Як і щорічно, розмістять на проспекті Свободи від Оперного театру до пам’ятника Шевченкові та на площі Ринок. На місцях облаштують святкові фотозони, облаштують й будиночок Миколая.

Також відповідно до рішення, організатори зобов'язані встановити 100 смітників, а також 16 контейнерів для сміття відповідно до планів-схем. 

На час проведення заходу мають встановити і п'ять біотуалетів та відповідні вказіники із зазначенням найближчих громадських вбиралень і вбиралень закладів ресторанного господарства у місцях проведення заходу.

Більше за посиланням.


 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ