Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Різдвяні прогнози: Дефіциту продовольчих товарів не очікується

Як повідомили Гал-інфо в департаменті продовольства Мінагрополітики, з метою оцінки ситуації на ринку продовольства, яка складається регіонах, Мінагрополітики проводить збір інформації від обласних та Київської міської держадміністрацій щодо прогнозних показників розвитку основних видів продовольства.

Місцевими органами влади здійснюється аналіз попиту на основні види продовольства, а також прогнозуються можливості наповнення регіональних ринків за рахунок наявних запасів, власного виробництва, а у випадку необхідності – ввезення з-за меж регіону.

Інформація надана щодо наповнення регіональних ринків основними видами продовольчих ресурсів свідчить про те, що дефіциту не очікується в жодному з регіонів.

Окремо слід зауважити, що за розрахунками Донецької та Луганської облдержадміністрацій, частина продовольства, яке споживається в областях ввозиться з-за меж регіону. У випадку безперешкодних поставок продукції з-за меж регіону, дефіциту основних видів продовольства у Донецькій та Луганській областях не очікуватиметься.

Інформація проаналізована Департаментом продовольства на основі даних отриманих від місецвих органів влади

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ