Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

"Різдвяну історію" Чарльза Дікенса екранізують

Незабаром на великий екран вийде одна з передноворічних екранізацій – ʺРіздвяна історіяʺ за мотивами книги Чарльза Дікенса.

Днями в мережі з’явився новий офіційний трейлер до мінісеріалу разом з Томом Гарді, Шарлоттою Райлі та іншими відмими акторами, - передає 24 tv.ua.

У січні 2019 року стало відомо, що творець популярного серіалу ʺГострі картузиʺ Стівен Найт  екранізує п’ять книг Чарльза Дікенса і першим твором, за який він візьметься, буде ʺРіздвяна пісня в прозі, або різдвяне оповідання з привидамиʺ.

Також автори ідеї повідомили, що мінісеріал, який складатиметься з трьох серій, вийде в грудні 2019 року. Творці дотрималися свого слова і напередодні прем’єри на ютуб-каналі BBC опублікували офіційний трейлер ʺРіздвяної історіїʺ.

Як можна помітити на відео, нова екранізація книги Чарлза Дікенса буде дещо відрізнятися від попередніх своєю похмурістю. Поки що у Стівена Найта та Ніка Мерфі заплановано три серії ʺРіздвяної історіїʺ. Цілком ймовірно, що у кожному з епізодів розповідатиметься про одного з привидів, які відвідали скнару Скруджа напередодні Різдва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ