Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Roshen Порошенка вийшов на польський ринок

Кондитерська фірма Roshen, яка належить Петру Порошенку, зареєструвалася в Польщі і хоче впродовж п’яти років потрапити до п’ятірки лідерів ринку солодощів країни. Про це інформує польське видання Puls Biznesu.

"Упродовж п'яти років хочемо стати одним з найбільших гравців на польському ринку. Уважно дивимося, як тут працюють Wawel, Wedel, Colian i Mieszko", - заявив керівник відділу Roshen Europe у Польщі Артур Мартинюк.

Як зазначає видання, офіс Roshen упродовж кількох минулих тижнів набирав працівників у Польщі, зокрема спеціалістів з питань продажу, обслуговування клієнта, торговельного представника, бухгалтера-аналітика тощо.

Як зазначає часопис, українська фірма має амбітні плани, але й значну конкуренцію.

"Вихід на польський ринок солодощів з маркою, яку споживачі практично не знають, це дуже коштовний процес, який вимагає і багато часу. Польща – це конкурентний ринок із сильними національними і міжнародними марками. Чимало залежатиме від рівня фінансових інвестицій і портфелю продуктів",- зазначив директор з маркетингу і продажу компанії Lotte Wedel в Польщі Мацей Герман.

Як зазначає видання, сильною стороною Roshen у Польщі можуть бути дуже привабливі ціни.

Puls Biznesu звертає увагу, що українська компанія виробляє 320 різновидів солодощів і має виробничі потужності в Україні, Литві та Угорщині. Нещодавно вона виробляла та продавала солодощі також і в Росії, однак росіяни наклали ембарго на продукцію компанії й арештувати завод Roshen у РФ.

Нагадаємо, раніше Порошенко заявив, що найближчим часомпередасть свій пакет акцій корпорації Roshen в інвестиційний банк "Ротшильд".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ