Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Росія перекидає зеків-окупантів із штурмових рот “z” до так званого “добровольчого корпусу”

Спецконтингент тренуватимуть на полігонах поблизу окупованих українських територіях.

Про це повідомляють в Головному управлінні розвідки Міноборони України. 

За наказом путіна №ПРС-563, штурмові роти “z” були сформовані із засуджених осіб для ведення наступальних дій та міських боїв під час війни проти України.

На практиці окупаційні підрозділи, укомплектовані так званим “спецконтингентом”, показали вкрай низьку боєздатність. Серед зеків-окупантів процвітає алкоголізм, мародерство, а також дезертирство ― зокрема й через катастрофічні втрати.

Для перегрупування та доукомплектації так званого “добровольчого корпусу” засудженими особами військове керівництво московії утворило спецкомісію, яку очолив заступник начальника штабу російських окупаційних військ в Україні генерал-майор Польгуєв.

Комісії видано наказ відібрати близько 2 тисяч осіб з числа “спецконтингенту”, провести з ними вишкіл на полігонах, розташованих на тимчасово окупованих українських територіях, та перекинути в зону бойових дій.

Для членів спецкомісії Польгуєва на окупованих територіях України передбачена посилена охорона, а за дисципліною серед зеків-добровольців стежитимуть групи воєнної поліції рф.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ