Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ТОП-5 електричних кросоверів для дальніх поїздок

Сучасне життя важко уявити без автівки. І коли ви вирішили проміняти громадський транспорт на власну машину, безсумнівно, вибір на користь кросовера є оптимальним рішенням, тим більше, коли ви плануєте частенько виїжджати на значні відстані.

На щастя, дефіциту з якісними кросоверами зараз немає. Можна запросто замовити авто з Китаю чи інших куточків світу, головне, знати, що саме ви потребуєте.

Та якщо з вибором машини виникли певні труднощі, зокрема ви не можете зупинитись на якомусь конкретному варіанті, пропонуємо вам звернути увагу на п’ятірку топових кросоверів, про які піде мова далі.

Weltmeister EX5-Z 2022

Доволі цікавий кросовер-електрокар від відомого китайського виробника, який приваблює і прогресивним дизайном, і всілякими цікавинками, якими його оснастив автовиробник.

Серед сильних сторін моделі авто:

  • Потужний двигун та запас ходу понад 400 км;
  • Збільшений кліренс, що дозволяє впевнено рухатись в умовах бездоріжжя;
  • М’яка незалежна підвіска, яка подарує максимальний комфорт під час їзди на дальні відстані;
  • Має сучасний шкіряний салон, бортовий комп’ютер, парктронік, камеру заднього виду та безліч інших опцій.

Якщо вас цікавить стильний кросовер із електричним силовим агрегатом, Weltmeister EX5-Z 2022 – ідеальний вибір.

Volkswagen ID.6 Crozz 2022

Кросовер-красунчик від відомого німецького виробника. Має потужний двигун і запас ходу 550 км, тобто є оптимальним варіантом для поїздок на дальні відстані.

Серед плюсів – яскравий зовнішній вигляд, топова комплектація: шкіряний салон, різноманітні датчики, асистент паркування та ін.

Окремо варто відзначити просторий салон та містке багажне відділення, високий кліренс та стійку ходову, що є актуальними моментами в умовах  нашого бездоріжжя.

BYD Yuan Pro 2022

Чим приваблює цей електрокросовер від китайського бренду? По-перше, має непоганий пробіг – трохи більше 400 км, по-друге, привабливий лук, а по-третє, багату комплектацію, що не може не радувати.

Якщо переходити до конкретики, то це і стильний шкіряний салон, і всілякі сенсори, і камера заднього виду, і паркувальний асистент, а також непогане медіа з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto.

KIA EV5

Безперечно, справжній шедевр корейського автопрому. Мати таке авто – мрія, і це не перебільшення. Чого тільки вартує дизайн, не кажучи вже про технічні характеристики.

Серед сильних сторін – запас ходу 530 км, на борту потужне мультимедіа, просторий елегантний салон, стійка, але м’яка підвіска, відтак поїздка навіть не надто якісними дорогами не принесе вам якогось зайвого дискомфорту.

Залежно від комплектації має різноманітні функції, опції та цікавинки, які точно припадуть до смаку затятим водіям.

Nissan Ariya

Топовий кросове від популярного виробника, який увібрав у себе і яскравий дизайн, і особливу потужність, а також передові технології та масу функцій, які створені для того, щоб покращувати їзду, особливо в умовах тривалих поїздок.

Автівка отримала чимало потрібних «фішок»: парктроніки та сенсори, камера заднього руху, запас ходу на 501 км та 623 км (залежно від батареї), оптимальний кліренс, містке багажне відділення та загалом просторий салон з панорамним люком.

Вибір на користь електрокара, тим більше, якщо це кросовер, - класне рішення для дальніх поїздок, позаяк такі автівки забезпечують оптимальний запас ходу, максимальний комфорт та чимало всіляких функцій, які можуть неодноразового згодитися під час тривалої поїздки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ