Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Росія розпочне війну з Україною кривавим терактом в Криму, - журналіст

Наступу Росії на Україну у цей час не буде, але перед введенням військ буде великий і кривавий теракт на території Росії або Криму, як це було перед війною в Чечні. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав військовий журналіст Мирослав Гай.

«Зараз імітація. Але це підготовка громадської думки в першу чергу в РФ. Кримчани, тоді в 1999 в РФ підривали будинки. Вже проведені розслідування, відомо, що це робило ФСБ. Почалася війна в Чечні.

Зараз йдуть імітації терактів. Плотницкий не постраждав, хоча при вибуху машини, де загинуло двоє людей, поранений отримував би реабілітацію роками і до кінця б був інвалідом. Він не міг би повернуться на роботу не через тиждень, не через рік. Вибух Плотницького фейк. Відео та фото немає.

Загиблих ФСБшників на кордоні з Кримом теж ніхто не бачив. Але це початок. ФСБ підірве будинки або ринки, або навіть конкретних чиновників. Може і не в Криму. Може в Ростові. А може в Ялті.

Факт в тому, що тепер, найближчим часом, повинен відбутися фізичний теракт. Коли камери покажуть реальні смерті і руйнування. Люди, бережіть себе. Тоді, в 99-му, цілий дев'ятиповерховий будинок, з сім'ями, дітьми – загинув.

Інший врятувався, завдяки тому, що жителі помітили, що підозрілі люди заносять мішки в підвал. Це був гексоген. Злочинці з ФСБ сказали, що це цукор. Поліція їх впіймала і відразу ж відпустила. Але будинок залишився живий. Потім виправдовувалися, що навчання», - написав він.

Нагадаємо, що ФСБ Росії звинуватило  Головне управління розвідки Міністерства оборони України у підготовці терактів в окупованому Росією Криму.

Українська сторона ці заяви заперечила. Зокрема, президент України Петро Порошенко назвав їх безглуздими і цинічними.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ