Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російсько-терористичні війська продовжували ескалацію збройного конфлікту на Донбасі

Сьогодні, 11 серпня, російсько-терористичні війська продовжували ескалацію збройного конфлікту на Донбасі. Повідомили в прес-службі АТО.

З опівночі, окупанти, зі 120-міліметрових мінометів вели вогонь по позиціях сил АТО в селищах Красногорівка, Березове, Опитне. А близько о пів на першу ночі бойовики з танків, знову ж таки, били по Опитному і Водяному. 

Вночі, близько першої години, в районі селища Старогнатівка працювала ворожа артилерія калібру 152 міліметри. А о 1.05, 3, 3.50 та 4 годині найманці з реактивних систем залпового вогню обстріляли наші позиції у селищі Богданівка, що поблизу Маріуполя.

З сьомої ранку активність бойовиків дещо зменшилась. Проте з 8.30 і до о пів на одинадцяту дня найманці, в чергове, били з артилерії калібру 152 міліметри по Старогнатівці. 

Крім того близько 13 години, дві диверсійно-розвідувальні групи противника, використовуючи стрілецьку зброю, намагалися обійти наш опорний пункт. В результаті вмілих дій бійців АТО окупанти відступили.

У той же час, за оперативною інформацією, між польовими бійцями і керівництвом так званих республік постійно виникають протиріччя. Причиною розбрату у найманців як завжди є гроші, та шляхи їх заробітку. Так бойовики 15 батальйону територіальної оборони певний час тероризували місцевих бізнесменів та займались здирництвом у населеному пункті Брянка. 7 серпня, аби хоч якось вгамувати злочинців, до Брянки прибули псевдо правоохоронці з Луганська у супроводі підрозділу спецпризначення «Омега». Це подія в чергове загострила конфлікт у бандитському середовищі, де нелюди заради наживи ділять території впливу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ