Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ростислав Новоженець більше не голова ЛОО УРП «Собор»

Ростислав Новоженець склав із себе повноваження голови ЛОО УРП «Собор» (Левка Лук’яненка), щоб балотуватися до обласної ради за виборчим списком Блоку Тимошенко, — про це Ростислав Новоженець заявив учора, 29 січня, під час партійної конференції УРП «Собор». Відтепер виконувачем обов’язків голови обласної парторганізації є заступник Новоженця Михайло Фуканчик.
«Мені дуже важко йти з партії, хай навіть тимчасово, адже я присвятив УРП «Собор» дуже багато років свого життя. Проте, якщо ви знаєте, багато членів нашої партії входять у виборчі списки різних рівнів Блоку Юлії Тимошенко. Зважаючи на останні події та невизначений статус «Собору», ми не могли увійти в блок як повноправні партнери, а лише як позапартійні, — пояснив «Гал-info» Ростислав Новоженець. — Основна наша мета – щоб якомога більше партійців пройшли до рад різних рівнів. Ми не рвемося до влади, що відстоювати якісь свої меркантильні інтереси, а робимо все для того, щоб наша партія, здобувши якнайбільше депутатів, знову повернула собі свої колишні позиції в політичному житті України».
Щоправда, як запевнив екс-голова УРП «Собор», після виборів він планує повернутися в партію. Більше того, делегати вчорашньої конференції прийняли звернення, в якому звертаються до всіх республіканців, які призупинили членство в партії після закінчення виборчої кампанії, знову повернутися до лав УРП «Собор».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ