Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ростислав Новоженець судитиметься з Президентом

Ростислав Новоженець сьогодні, 29 червня, звернеться у Печерський суд Києва, щоб визнати розпорядження Президента про його звільнення з посади незаконним й домогтися відміни цього розпорядження, - повідомив «Гал-info» колишній голова Яворівської РДА.

«Вчорашній День Конституції я потратив на захист своїх прав і підготував 36 аркушів матеріалу, який сьогодні направлю в Печерський суд», - зазначив Ростислав Новоженець.
Слухання ж судового позову Ростислава Новоженця щодо відміни подання голови Львівської ОДА Петра Олійника на звільнення Новоженця з посади голови Яворівської ОДА, за його словами, розпочнеться орієнтовно у другій декаді липня.
Нагадаємо, 23 травня 2006 року голова Львівської ОДА Петро Олійник здійснив подання в Кабінет Міністрів України та Секретаріат Президента на звільнення дев’яти голів РДА Львівщини, серед них був і голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець. Президент Віктор Ющенко своїм указом звільнив усіх дев’ятьох керівників РДА. Як раніше зазначав, Олійник ці звільнення були наслідком проведення підсумків півторарічної  роботи районних адміністрацій у Львівській області. Натомість екс-голова Яворівської районної адміністрації Ростислав Новоженець не визнає законність свого звільнення із цієї структури виконавчої влади, оскільки вважає, що його звільнили через політичні мотиви.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ