Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Розколу в НСНУ не буде. Є незадоволені, але розвалювати партію вони не стануть — Андрій Парубій

Розколу в НСНУ не буде. Є незадоволені, але розвалювати партію вони не стануть, — переконаний член ради Народного Союзу „Наша Україна”, депутат Львівської обласної ради Андрій Парубій, про це він заявив „Гал-info”. Нагадаємо, сьогодні, 24 січня, в Києві відбувається засідання президії НСНУ і, як повідомляли деякі київські ЗМІ, в НСНУ назріває розкол, який має виплисти якраз на цьому засіданні.
 „Мені нічого про це не відомо. Я думаю, що розмови щодо розколу партії — це перебільшення. Тим паче, після вступу в НСНУ В’ячеслава Кириленка, який, безумовно, є фаворитом на голову партії на виборах, що відбудуться в березні. Звичайно, є незадоволені таким розвитком подій, проте я не думаю, що це незадоволення може спричинити розкол в партії. Безумовно, будуть серйозні дискусії довкола особи нового голови Народного Союзу, але я переконаний, що нам вдасться досягнути згоди”, — наголосив Андрій Парубій.
26 січня, за його словами, відбудеться рада Народного Союзу „Наша Україна”, на якій, зокрема, обговорюватимуть питання кандидатури на голову партії, а також призначать дату наступного з’їзду Народного Союзу. Орієнтовно він відбудеться в останній тиждень березня 2007 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ