Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Розпочала роботу 16 сесія Львівської міської ради: у порядку денному 107 питань

Сьогодні розпочалося перше засідання 16 сесії Львівської міської ради. У порядку денному 107 питань. Серед них: розгляд Статуту територіальної громади Львова та затвердження Типового статуту централізованої бібліотечної системи, збільшення численності працівників відділів ведення Державного реєстру виборців, затвердження результатів розміщення облігацій серії С внутрішньої місцевої позики Львова 2009 року, заходи щодо організації благоустрою у центральній частині Львова.

 

Також депутати розглянуть питання про додаткові заходи щодо впорядкування перевезень у Львові, про затвердження Правил дотримання тиші у громадських місцях на території Львова, про реорганізацію Львівського комунального автотранспортно-дорожнього підприємства № 1339 через виділення та створення ЛКП “Львівавтодор“.

 

Заслухають обранці інформацію про роботу комісії з вивчення ситуації у ЛМКП «Львівтеплоенерго» про затвердження меж парку «На валах», про затвердження переліку та меж скверів Галицького району Львова та затвердження переліку та меж скверів Залізничного району Львова тощо.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ