Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Розпочалося засідання сесії Львівської міської ради

Сьогодні, 17 лютого, розпочалося пленарне засідання сесії Львівської міської ради. У залі зареєструвалося 43 депутати, інформує кореспондент Гал-інфо.

Сесія розпочалася із запізненням на 30 хвилин. Традиційно сесія розпочалася із виконання Гімну України та молитви.

Нагадаємо, що сесійне засідання мало відбутися ще 3 лютого, але через складну ситуацію із захворюваністю на коронавірус її перенесли на 17 лютого. У порядку денному сесії 191 питання.  

Одне з перших питань, які розглянуть депутати Львівської міської ради - Програма про затвердження заходів щодо підготовки Львівської міської територіальної громади до національного спротиву на 2022-2024 роки. Метою Програми є формування патріотичної свідомості, розвиток патріотичного  виховання дітей та молоді, захисту  цілісності та суверенітету України  в умовах загрози розгортання повномасштабних військових дій на території  України.

Також депутати Львівської міської ради  планують затвердити  ряд молодіжних  Програм.  Основна мета подбати про можливості для всебічного розвитку інтересів та здібностей кожної дитини. 

Серед них:

- Про затвердження Програми сприятливих умов розвитку молодих лідерів та підтримки Української академії лідерства у Львівській міській територіальній громаді на

2022 – 2026 роки;

- Про затвердження Програми з оздоровлення та відпочинку дітей Львівської міської територіальної громади;

- Про затвердження Програми розвитку установ дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Львівської міської територіальної громади;

- Про затвердження Програми утримання та облаштування дитячих, дитячо-спортивних та спортивних майданчиків на території Львівської міської територіальної громади;

 -Про внесення змін до ухвал міської ради щодо розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території м. Львова.

- Про затвердження Програми розвитку пластового руху та Львівської міської молодіжної громадської організації «Станиця Львів Пласту – Національної скаутської організації України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ