Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розвідка: завжди перші і… непомітні

Розвідка – це очі й вуха штурмового батальйону. Справжній розвідник вміє непомітно підібратися до ворога впритул і добути важливу інформацію.

Він заходить на ворожі позиції й бере “язика”, котрий володіє цінною інформацією. Сучасний розвідник здійснює радіоперехоплення і знає заздалегідь про ворожі плани. А у випадку необхідності вступає у ближній бій і знищує ворога власноруч.

Фото Служби зв’язків з громадськістю 128 Окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Тож служити у розвідувальному підрозділі – особлива честь та неабияка відповідальність. Саме  тому на першому місці тут індивідуальна та командна підготовка. Бо характер бойових дій на російсько-українському фронті змінюється дуже стрімко, і щоб бути на крок попереду від ворога, потрібно постійно відточувати свою бойову майстерність.

Усе це ретельно вивчають та відпрацьовують на тренуваннях бійці розвідувального підрозділу 128 Окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Вони досягнули вже чималих бойових звитяг, але попереду нові випробування та чергові успішні результати.

Фото Служби зв’язків з громадськістю 128 Окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Для охочих детальніше дізнатися про умови військової служби у цьому військовому з’єднанні та поповнити лави сталевих воїнів у 128 ОГШБр подають контактний номер телефону: +380 68 645 6224.

Відділ зв’язків з громадськістю Оперативного командування “Захід”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ