Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Розвідка встановила ще одного полковника ЗС РФ, що воює на Донбасі

Підтверджено, що на посаді “заместителя командира по работе с личным составом 5 отдельной мотострелковой бригады (Донецк, Украина) 1 АК Центра территориальных войск Южного военного округа ВС Российской Федерации” перебуває полковник ЗС РФ Ліпкєвич Вадим Петрович (Липкевич Вадим Петрович), за документами прикриття – Мітін Вадим Петрович. Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони.

До прибуття на тимчасово окуповані території України для виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії, полковник ЗС РФ В. Ліпкєвич проходив службу на посаді помічника командира по роботі з особовим складом 54 бригади управління (м.Бєлогорськ, Амурської обл.) 35 Армії Східного військового округу (м.Хабаровськ) ЗС РФ.

Головне управління розвідки МО України продовжує цілеспрямовано збирати факти щодо участі кадрових офіцерів ЗС РФ у військових злочинах на тимчасово окупованих територіях Сходу України для подальшої передачі їх визначеним порядком до Міжнародного кримінального суду. Інформація щодо російських військовослужбовців, які підозрюються у скоєнні військових злочинів та території України, регулярно передається українською стороною країнам-членам ЄС та НАТО у т.ч. з метою розширення “санкційного” списку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ