Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рухівці мають занепокоїтися тим, що БЮТ у Західній Україні такий популярний, — Роман Сушко

Рухівці мають занепокоїтися тим, що БЮТ у Західній Україні такий популярний, — переконаний керівник апарату центрального проводу НРУ Роман Сушко, про це він заявив сьогодні, 21 жовтня, на зборах депутатів-рухівців усіх рівнів Львівської та Закарпатської областей. За його словами, якщо така ситуація буде і надалі, то західні області дуже «полівіють».

  «Я не розумію, як, скажімо, галичани можуть так підтримувати Блок Тимошенко, коли у програмі цієї політичної сили нема жодного слова про національну ідею», — переконаний Роман Сушко.
 Поряд з тим, як відзначив керівник апарату центрального проводу Народного Руху, на Львівщині Рух має досить потужні позиції. Так, за результатами виборів 2006 року, до Львівської обласної ради пройшло 11 депутатів від НРУ, до місцевих рад Львівщини — 117 депутатів, до сільських і селищних рад — 1224 народні обранці. Крім цього, в нашій області НРУ отримав одного міського голову — в Золочеві та 84 сільських і селищних рад.
 Роман Сушко особливо відзначив Старосамбірську, Дрогобицьку, Золочівську і Сокальську організації НРУ, а також наголосив, що досить складною є ситуація в Червонограді, Бродах, Бориславі, Мостиськах та Стрию.
 На сьогодні ЛОК НРУ налічує 9 тисяч членів. За словами Романа Сушка, щоб претендувати на самостійну участь у наступних виборах до рад всіх рівнів до 2009 року Львівська крайова організація НРУ має довести чисельність своїх членів до 14 тисяч осіб.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ