Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники витягали зі снігу авто, вантажівки і швидку

Упродовж 14 листопада для ліквідації наслідків негоди, що лютувала на Львівщині, від Головного управління ДСНС України у Львівській області для моніторингу та координації дій служб по забезпеченню проїзду по автодорогах області, було залучено 15 мобільних оперативних груп, повідомили в ГУ ДСНС у Львівській області.

Загалом за добу рятувальники надали допомогу 889 людям та відбуксирували 328 автомобілів. Для надання допомоги населенню від Головного управління ДСНС України у Львівській області залучалось 210 рятувальників та 87 одиниць спецтехніки. 

14 листопада о 06:48 у м. Львові по вул. Хуторівка, 42 рятувальники здійснили буксирування автомобіля  бригади швидкої медичної допомоги, яка опинилась в сніговому заметі.

У період з 09:00 до 15:30 на автодорозі Київ – Чоп в районі с. Тухолька  Сколівського району рятувальники 2-го спеціального центру швидкого реагування  ДСНС України здійснили буксирування 8 автомобілів.

В період з 09:00 год. до 16:00 на автодорозі Київ – Чоп (об’їзна дорога м. Львова)  фахівцями ДСНС здійснено буксирування 16 вантажних та 3 легкових автомобілів. Для надання допомоги залучили спеціальну аварійно-рятувальну машину.

О 10:25 в с. Грабовець Стрийського району здійснено буксирування автобуса «HEMAN».

У період з 15:35 до 16:20 на автодорозі Дрогобич – Стрий Дрогобицького району 2-м спеціальним центром швидкого реагування  ДСНС України було здійснено буксирування 20 автомобілів.

О 18:07 рятувальники здійснили доставку медичних працівників до хворого в м. Борислав по вул. Івасюка,10.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до громадян відповідально ставитись до власного життя. У випадку небезпеки негайно телефонуйте до Служби порятунку “101”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ