Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сабіна Кем спростувала чутки про Міхаеля Шумахера

Як повідомляє Гал-інфо з посиланням на F1-Ukraine, менеджер німецького гонщика Сабіне Кем назвала інформацію в німецькій пресі, згідно з якою її клієнт може ходити і піднімати руки, "безвідповідальними чутками" і "брехнею".

Менеджер семиразового чемпіона Формули 1 Сабіне Кем виступила зі спростуванням статті в німецькому глянцевому журналі Bunte, в якому вийшла новина, присвячена Міхаелю Шумахеру, із заголовком "Він знову може рухатися".

«На жаль, через недавню публікації ми змушені уточнити: твердження про те, що Міхаель може рухатися, є брехнею, - наводить слова Кем видання Express. - Такі чутки безвідповідальні, оскільки для Міхаеля дуже важлива приватність, враховуючи серйозність його травм. На жаль, ці люди дають помилкову надію всім, хто небайдужий до його долі».

У статті, яку опублікував журнал з посиланням на анонімне джерело, сказано: "Міхаель дуже схуд. Але він знову може ходити з допомогою терапевта. Йому вдається зробити кілька кроків. І він може самостійно підняти руку".

Видання наполягає, що незважаючи на спростування, інформація є достовірною і номер з опублікованою статтею з продажу вилучатися не буде.

Міхаель Шумахер отримав серйозні черепно-мозкові травми під час нещасного випадку 29 грудня 2013 на лижній прогулянці в Альпах. Травми виявилися настільки серйозними, що для порятунку його життя лікарям довелося зробити кілька операцій і помістити гонщика в стан штучної коми, в якій він провів кілька місяців.

У вересні минулого року він був переправлений до свого будинку в Швейцарії, де знаходиться під спостереженням фахівців. Згідно попереднім заявам Кем, процес відновлення Міхаеля рухається "невеликими, але обнадійливими кроками".

F1-Ukraine

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ