Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий – лицемір, – координатор акції «Георгіївська стрічка» у Західній Україні

Спершу Садовий закликав нас до співпраці, а потім привселюдно обізвав провокаторами. Це щонайменше – лицемірство. Так координатор акції «Георгіївська стрічка» у Західній Україні Кирило Арбатов відреагував на заяву міського голови Львова А. Садового про необхідність заборонити проведення будь-яких акцій в центральній частині міста у зв'язку з 65-річчям визволення Львова від фашистів, які запланували російські молодіжні організації.

За словами К. Арбатова, заява міського голови здивувала представників Російського молодіжного братства, адже зовсім недавно, коли РМБ зверталося з листом до А. Садового з приводу львівської школи №35 з російською мовою викладання, яку хочуть реорганізувати, мер у притаманній йому манері дипломата закликав російську молодь до діалогу. Саме тому до Львівської міської ради заздалегідь був скерований план заходів до 65-річчя визволення Львова від фашистів, які має намір провести РМБ спільно із православними скаутами «Галицька Русь». «А нас тепер називають провокаторами. Це щонайменше лицемірство», – додав Арбатов.

За словами Кирила Арбатова, «не ми, а міська влада і міська міліція тут виступають провокаторами, які неполітичну подію намагаються перетворити у скандал».

«Якщо міліція не в стані забезпечити порядок під час заходів, то напевно її керівник просто не справляється із своїми обов’язками. А наш проект святкувань є зваженим, відповідає нормативній базі щодо святкування Великої Перемоги над фашизмом», – зауважив К. Арбатов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ