Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий апелює до Азарова через будівництво в Парку культури

Сьогодні, 1 березня, під час засідання сесії ЛМР міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення підготувати звернення до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та профільних міністерств щодо вирішення проблеми по будівництву на вул. Лижв’ярській, 42, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За звернення проголосували в кінці засідання.

Нагадаємо, як повідомили у департаменті містобудування ЛМР, на території Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького ведеться будівництво без відповідних погоджень та дозволів. Зокрема, на земельній ділянці (вул. Лижв’ярська, 42) власник будинку веде нове будівництво, яке тут заборонено. За інформацією департаменту містобудування ЛМР, зображення на плакаті з макетом забудови, що розміщений на території будівельного майданчика, не відповідає тим вимогам, які були поставлені ще в 2010 році.

Нагадаємо, ухвалою сесії міської ради була закріплена ділянка на межі 5 метрів від фундаменту для обслуговування будинку. В ухвалі було вказано «без права зміни будь-яких конфігурацій земельної ділянки». Департамент містобудування ЛМР виніс зауваження щодо ухвали, щоб не вилучати земельну ділянку.

Довідка:

18.10.2010 р. видано Наказ департаменту містобудування ЛМР щодо надання вимог до архітектурно-планувальної частини проекту реконструкції офісних приміщень на вул. Лижв’ярській, 42 з розширенням за рахунок надбудови. Наказ департаменту містобудування про видачу архітектурно-планувальних вимог було прийнято на підставі документів про право власності на будівлю та документів на землекористування (ухвала сесії міської ради, договір оренди).

Попередньо передбачалась реконструкція з надбудовою в межах фундаментів офісних приміщень, які вже існували в парку. Проектна організація обґрунтувала можливість проведення реконструкції та надбудови існуючої будівлі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ