Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий дав доручення зробити площу Ринок доступною для в’їзду неповносправних

Андрій Садовий дав доручення зробити площу Ринок доступною для в’їзду неповносправних — повідомили «Гал-info» у прес-службі Львівської міської ради. Упродовж найближчих 2-3-х днів міські чиновники мають обдумати механізм, яким чином зробити так, щоб люди з особливими потребами мали можливість абсолютно безперешкодного доїзду до площі Ринок.

 Як повідомила «Гал-info» начальник управління праці та соціального захисту ЛМР Наталка Федорович, у світі існує практика, що людей на візочках та їхній транспорт пропускають у місця, в які не дозволено в’їзд звичайного транспорту, за посвідченнями інваліда. Однак в міськраді побоюються, що можуть початися зловживання, коли посвідчення інваліда вироблятимуть цілком здорові люди.
 «Це складне питання, ми маємо детально обдумати всі механізми. Так, щоб з одного боку не допустити зловживань, а з іншого - дати можливість неповносправним без жодних перешкод просуватися прощею Ринок», — наголосила Наталка Федорович.
 Нагадаємо, львівські неповносправні поширили звернення до влади та громади міста, в якому виступили проти утиску своїх прав, який бачать у забороні заїжджати на площу Ринок автотранспорту, зокрема того, що перевозить людей з особливими потребами.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ