Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий ділиться "амбітними" планами на наступну каденцію

"В нас є амбітні плани: наступного року починаємо реконструкцію вул. Мазепи та Грінченка. У проекті в нас вул. Суботівська — з Рясне-2 на Левандівку". Про це сьогодні, 14 вересня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської міської ради.
Фото ЛМР

Сьогодні, під час робочого виїзду, міський голова Андрій Садовий розповів про роботи з реконструкції вулиць, які тривають у Львові, а також над якими дорогами місто працюватиме наступного року.

«Ми маємо в роботі вул. Богдана Хмельницького, йдемо з випередженням графіку. Вул. Шевченка — також дуже потужні темпи. Вул. Курмановича — супер, молодці, там фінальні штрихи. Пилипа Орлика — також нормально триває робота. Почали ремонт вул. Пекарської, найближчим часом почнемо вул. Бандери. Частина тих робіт буде перехідною, але ми намагатимемось працювати і в жовтні, і в листопаді, і в грудні, і в січні. Я думаю, що погода дозволятиме нам це робити. По Хуторівці все чітко по графіку. Фактично, до кінця тижня вона вже буде відкрита для проїзду. Велосипедисти та ті, хто їздить на самокатах, вже отримують насолоду. Тут ще потрібно було б поставити декілька питних фонтанчиків. Загалом на всіх дорогах, які ми зараз ремонтуємо, будемо встановлювати питні фонтанчики, тому що це корисно для людей. В нас є амбітні плани: наступного року починаємо реконструкцію вул. Мазепи та Грінченка. У проекті в нас вул. Суботівська — з Рясне-2 на Левандівку.

Об'єми дуже великі. Плюс транспорт, який ми закупляємо, — мега великі інвестиції, які дадуть нам можливість за 1,5 — 2 роки забути що таке проблеми з добиранням із одного кінця міста в інший. Ми це все вже проєктуємо на нашу велику об'єднану територіальну громаду, тому що треба дбати про всіх", — зазначив мер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ