Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий ганьбить ЛАЗ: нові автобуси вже потребують ремонту

Як зазначив сьогодні міський голова Львова, перевізники грубо порушують умови перевезення пасажирів за новою транспортною мережею. Одна з причин – менша реальна кількість автобусів, ніж було заявлено у документах. Зокрема, сьогодні на маршрутах, які обслуговує компанія «Фіакр Львів», працює на 21 автобус менше, ніж передбачено. Тому буде ставитись питання про розірвання угоди. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Я переконаний, що транспортна схема стане ідеальною. Перші два тижні дуже складні. Чому? Сьогодні ми бачимо 9 нових автобусів нашого Львівського заводу, яким ще нема року, і вони вже потребують ремонту. Друга причина – перевізники, які брали участь в тендері, не подали правдиву інформацію. Компанії «Фіакр» бракує 40 автобусів. Тільки сьогодні 21 автобус не вийшов на лінію. Якщо вони не виправлять ситуацію, а ми моніторимо кожного дня, будемо ставити питання про розірвання угоди. Юристи будуть це сьогодні вивчати, будемо оголошувати новий тендер», - зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий.

«У перевізника «Міра і К» за вчорашній день на рейси також не вийшло 20 автобусів. По інших перевізниках ситуація краща. На маршрути має виходити 500 автобусів класу «Еталон», «Богдан» на хордові маршрути. Загалом зараз не виходить від 45 до 60 автобусів в день. Це дуже відчутно у піковий період», - додав начальник управління транспорту Микола Жук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ