Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Садовий хоче довідатись правду про АТП-1 від прокуратури, а не депутатів

Інформація від тимчасової контрольної комісії з перевірки діяльності ЛК АТП №1 була роздана усім депутатам та міському голові Львова Андрію Садовому. Якщо він не бачив результатів цієї перевірки, то це наштовхує на думку, що він просто не ознайомлюється із матеріалами сесії Львівської міської ради, на якій він же і головує. Про це сьогодні, 22 липня, в коментарі Гал-інфо повідомив депутат, голова контрольної комісії Валерій Веремчук.

Він наголосив, що є ухвала сесії з цього питання. Садовий як міський голова має цю ухвалу підписати, тому дивно, що він і досі її не бачив.

«Ми роздали звіт усім депутатам, і у міського голови була достатня кількість часу, щоб з цим звітом ознайомитись. Звіт подали у друкованому варіанті. Не розумію позицію міського голови, коли він говорить, що і досі не отримав звіту у письмовому вигляді. Може він хоче, щоб ми його написали від руки?» - зазначив депутат.

Нагадаємо, що сьогодні, 22 липня, під час брифінгу, міський голова Львова повідомив, що і досі не отримав від голови тимчасової комісії, депутата Валерія Веремчука об’єктивної інформації у письмовому вигляді.

«Міський голова, який хоче знати правду вже давно перечитав би цей звіт. Тим більше, що там є речі, які потребують негайного реагування», - сказав Веремчук.

Коли ця новина вже була готова, тобто сьогодні, 22 липня ввечері, прес-служба  Львівської міської ради повідомила, "що у п’ятницю, 19 липня, міський голова Львова офіційним листом звернувся до прокурора міста Львова з проханням здійснити перевірку озвучених фактів щодо ЛК АТП №1 та вжити дієвих заходів.

«На сесійному засіданні Львівської міської ради 18 липня цього року депутатами була озвучена інформація за результатами здійсненого ними аналізу діяльності комунального підприємства АТП №1. З іншої сторони, є лист-звернення від працівників цього підприємства, які просять захистити їх від політичного тиску на діяльність ЛК АТП №1 та дестабілізації роботи підприємства», - зазначено у листі міського голови Львова Андрія Садового.

Відтак, у листі міський голова Львова попросив прокурора міста Львова здійснити відповідну перевірку озвучених фактів та вжити дієвих заходів в межах повноважень.

Нагадаємо, що депутатська тимчасова комісія виявила факти фінансових маніпуляцій у діяльності комунального підприємства АТП-1.

Чит. також: «Керівник АТП-1 прислав звітувати на сесію замість себе водія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ