Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий хоче перетворитись у Гройсмана, - Мельничук

"У нас не залишається аргументів, щоб нас почув міський голова і наші колеги депутати. Садовий (міський голова Львова Андрій Садовий, - ред) хоче перетворитися на Гройсмана". Про це сьогодні, 15 січня, в коментарі журналістам під час сесії Львівської міської ради. яка через брак кворуму так і не відкрилась, заявив голова фракції ВО "Свобода" Любомир Мельничук.

"Більша половина депутатів не встигли його (бюджет) прочитати. На громадських слуханнях говорили, що не можна за це голосувати. Мер і чиновники прекрасно знали, що ми хочемо перенести сесію, але тепер займаються фарисейством. Він (Садовий) прагне нагнути громаду і громадські організації, підсуваючи незрозуміло що, знову прикриваючись лікарями та вчителями. За це ми голосувати не будемо", - сказав Мельничук.

Він наголосив, що бюджет - це головний фінансовий документ міста і нині влада пробуює повторити сценарій Києва. "Остаточний проект бюджету був  проглолосований виконкомом вчора, і сьогодні остаточний варіант навіть не надійшов до депутатів. Ми будемо продовжувати громадські слухання, поки ми не побачимо реальних цифр, і не проведемо експертні слухання", - сказав Мельничук.

Голова бюджетної комісії Львівської міської ради Яромир Самагальський сказав, що дійсно в технічному плані бюджет підготували, але найсерйознішою проблемою є те, що окремо до нього (бюджету) повинні йти ухвали, а їх нема станом на сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ