Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий на жодні поступки «Свободі» не піде

«Стосовно структури (Львівської міської ради), то я телефоном обговорив це питання з багатьма колегами, але вони кивають на найбільшу фракцію («Свободи»), яка має більшість і їхні голоси є вирішальним. Колеги ж зі «Свободи» подали своє бачення по структурі. Це ліквідація департаментів, збільшення кількості заступників, що для мене є неприпустимим, я вважаю, що кількість заступників треба зменшувати, а департамент є дуже важливим для глибшого доступу людей до процесів, які відбуваються в місці. Це веде до спрощення структури управління», - заявив сьогодні, 21 жовтня, міський голова Львова Андрій Садовий.

Він заявив, що на поступки щодо структурі він йти не збирається. За його словами, чимало українських міс запозичує структуру Львова.

«Вертатися в печерні часи – це не правильно. Я буду пробувати ці істини розтлумачити депутатам, щоб вони це зрозуміли та пристали на пропозицію, яку міський голова подав. Я пропоную зменшити кількість урядників, тому шукатиму точки дотику», - заявив Андрій Садовий.

«Якщо буде готовність розглядати структуру, яку я запропонував, то не бачу проблем в проведенні сесії спеціальної чи планової. Самоціллю є дієва влада, а не проведення сесії. Мешканцям всього цього хаосу не треба. Мешканцям треба вода і теплі батареї. Я вчора почув думку одного депутата, який пояснив, чому голосував за подолання вето щодо тарифів. Він сказав: «Мені чим гірше в місті, тим краще – більше політичних шансів для критики та перемоги на наступних виборах». Це трагічно», – заявив Андрій Садовий.

Він відмовився назвати прізвище депутата та повідомити з якої він партії: «Можливо, він буде мати сміливість сказати це вам в очі особисто».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ