Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Садовий не має зауважень до роботи АТП-1, але керівника звільнити готовий

Міський голова Львова Андрій Садовий минулого вівторка офіційним листом звернувся до депутата Львівської міської ради Валерія Веремчука, який є головою тимчасової контроль комісії, що перевіряла діяльність КП АТП-1. Андрій Садовий попросив «негайно надати йому інформацію про порушення, які були виявлення під час перевірки». Про це сьогодні, 16 липня, в коментарі Гал-інфо повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Минуло вісім днів, а я не отримав від нього жодного документа. Натомість я чую розмови про якісь порушення. Будь ласка, покажіть мені якісь документи про виявлені порушення, і я скерую це у відповідні органи», - заявив Садовий.

На запитання Гал-інфо, чи готовий він звільнити керівника АТП-1 у разі підтвердження виявлених депутатами порушень, Андрій Садовий відповів: «Звичайно! Якщо будуть виявлені порушення, то у мене з тим дуже просто і легко. Система працює чітко, якщо керівник вчинив порушення – він не працює».

«На сьогодні до Сидоровича у мене зауважень не має, адже, власне, він вибудовує АТП-1. До нього у нас були проблеми із керівництвом, були зловживання і були порушено кримінальні справи проти колишнього керівника. А от до Сидоровича жодна контролююча структура зауважень не мала. Те, що депутати мають зауваження, – це добре, але я хочу бачити це на папері, як документ, а не просто емоції, тому що він когось там на роботу не влаштував, чи не допоміг питання домашнє вирішити», - сказав Садовий.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ