Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий передумав накладати вето на три ухвали

Сьогодні, 8 червня, під час засідання Львівської міської ради депутати мали подолати п’ять вето міського голови Львова, які стосуються земельних питань, передає кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, щодо трьох ухвал вдалося знайти порозуміння, тому їх зняли з порядку денного.

Зокрема, з порядку денного зняли питання подолання вето щодо ухвали про надання гр. Саврук Л. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. А. Рудакі. Ухвала прийнята на пленарному засіданні 6 червня, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд.

Йдеться про надання громадянці Саврук Л. О. дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га на вул. А. Рудакі для будівництва та обслуговування житлового будинку за рахунок земель, що не надані у власність або користування, з подальшим їх переведенням до земель житлової та громадської забудови

Ухвала про надання ТзОВ «Галіція-Сервіс» дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 2-а. Ухвала прийнята на пленарному засіданні 27 квітня, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд.

Йдеться про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Галіція-Сервіс» дозвіл на: поділ земельної ділянки площею 1,8363 га на вул. Володимира Великого, 2-а. Виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки загальною площею 1,8363 га на вул. Володимира Великого, 2-а, яка була надана для обслуговування спортивно-оздоровчої зони за рахунок земель рекреаційного призначення, на земельні ділянки: площею 1,1883 га. та площею 0,6480 га (у тому числі площею 0,0196 га у межах червоних ліній).

Також ухвала про надання ТзОВ НТП «Львівські захисні технології» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. С.Смаль-Стоцького, 11. Ухвала прийнята на пленарному засіданні 27 квітня, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд.

Йшлося про припинення користування Львівським заводом телеграфної апаратури земельною ділянкою площею 0,2917 га на вул. С. Смаль-Стоцького, 11. Надання товариству з обмеженою відповідальністю науково-технічному підприємству «Львівські захисні технології» дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2917 га (у тому числі площею 0,0006 га у межах червоних ліній) на вул. С. Смаль-Стоцького, 11 для обслуговування будівель і споруд за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

У порядку денному залишилися на повторний розгляд дві ухвали, які були зупиненні міським головою Львова.

Під час голосування депутати не подолали вето по ухвалі про продовження ПП «Львів-Стиль» терміну оренди земельної ділянки на вул. Коломийській, 7. Ухвала прийнята на пленарному засіданні 6 червня, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд.

Йдеться про продовження приватному підприємству «Львів-Стиль» на 5 років термін оренди земельної ділянки площею 0,0170 га у межах червоних ліній без права капітального будівництва та посадки багаторічних насаджень на вул. Коломийській, 7 для влаштування та обслуговування магазину за рахунок земель житлової та громадської забудови за функцією використання – землі комерції.

«За» подолання вето проголосувало лише 11 депутатів.

Ухвала про надання гр. Ізюмовій Н. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Орній, 3-а. Ухвала прийнята на пленарному засіданні 6 червня, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд.

Йдеться про надання громадянці Ізюмовій Н. М. дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1 га на вул. Орній, 3-а для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку за рахунок земель, що не надані у власність або користування, з подальшим переведенням їх до земель житлової та громадської забудови.

«За» проголосувало лише 9 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ