Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Садовий підписав розпорядження про початок навчання у школах

Завтра у школах Львова відновлюють навчання. Сьогодні в мерію надійшов лист від головного санітарного державного лікаря міста про те, що ситуація із захворюваністю дітей шкільного віку є такою, яка дозволяє скасувати обмежувальні заходи у школах. Відтак, міський голова підписав розпорядження про відновлення навчання. повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За один день 20 грудня захворіло 194 дитини від 7 до 14 років, 254 – від 3 до 6 років, і 217 немовлят.

«За цифрами захворюваність у місті Львові зараз є адекватна до пори року. На 50 тиждень року в нас епідпоріг приблизно співпадає із епідпорогом. Невеличке перевищення є за рахунок дорослого населення. Починаючи від середи відзначаємо зменшення кількості зареєстрованих хворих дітей віком від 3 до 6 і від 7 до 14 років. Це дає підстави стверджувати, що захворюваність серед дітей пішла на спад. Інтенсивний поріг в цих вікових категоріях вдвічі менший ніж епідпоріг, тому є підстави відновити навчання», - роз’яснив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Нагадаємо, від 9 грудня з метою запобігання поширенню захворюваності у львівських школах було запроваджено обмежувальні заходи та призупинено навчання. Про це було видано розпорядження міського голови, яке базується на рішенні міської комісії техногенної та екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ