Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий пообіцяв розглядати е-петиції, навіть якщо їх мало хто підтримає

Міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв розглядати на засіданнях виконкому та на сесіях Львівської міської ради е-петиції від львів’ян. Про це від повідомив сьогодні, 22 лютого, під час брифінгу.

"Ми маємо у Львові багато громадських діячів. При кожному управлінні буде так звана громадська рада. Ми будемо оперативно дивитися, яке питання найбільш актуальне і в першу чергу розглядатимемо його на виконавчому комітеті та на сесії», - сказав Садовий.

Він також припускає, що одна з петицій, яка буде зареєстрована, – це петиція стосовно ремонту дороги до Вокзалу, але, за словами Садового, у цьому році вже передбачили на це кошти.

«Важливо, щоб влада свої дії узгоджувала з побажаннями людей. Петиції підтримую, розпорядження підписано і починаємо працювати, закликаємо львів’ян до активності. Ми встановили певну планку, має бути тисяча львів’ян, які зголосилися під петицією, тоді вона обов’язкова до розгляду. Але якщо петиція набере хай навіть 100 голосів, ми побачимо її актуальність, то ми також будемо її розглядати», - сказав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ