Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий представив виконувача обов’язків заступника міського голови з питань містобудування та землеустрою

Сьогодні міський голова Андрій Садовий офіційно представив працівникам управлінь і підприємств виконувача обов’язків заступника міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрія Павліва.
Андрій Павлів до цього був проректором навчально-виробничої роботи Національного університету „Львівська Політехніка”. Автор книги „Планування міст”. Андрій Садовий у коментарі „Гал-іnfо” сказав, що це є непросте рішення, кандидатуру шукали дуже довго і критерієм, за котрим вибрали, є фаховість. Андрій Павлів – найадекватніша людина на цю посаду. Якщо відбудеться зміна структури управління міськради, то він автоматично стане начальником відповідного департаменту.
„Я не відразу погодився на цю посаду, оскільки це один із найскладніших напрямків міської влади. Робота дуже невдячна, оскільки зміни можна буде побачити лише за 5 років, проте справа для мене не нова, оскільки я працював на кафедпі містобудування „Львівської Політехніки” і є автором книги „Планування міст”. Зараз я маю можливість на практиці впроваджувати свої теоретичні надбання, проте я не знаю, чи вистачить мені вміння пояснити доцільність змін львів’янам. Переді мною стоїть завдання не тільки зберегти місто, а й розвивати”, - зазначив „Гал-іnfо” Андрій Павлів.
Посаду до цього займав Василь Лозинський, а останні 8 місяців вона була вакантною.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ