Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий привітав китайців Львова з Новим роком

22 січня у Львівському палаці мистецтв відбувся Міжнародний фестиваль «Китайський Новий рік в Україні», участь в якому взяли громадяни Китаю. Міський голова Львова Андрій Садовий від імені громади привітав усіх зі святом. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«У нас три свята: ми святкуємо День Злуки – єдності нашої держави, 20-ліття дипломатичних відносин між Україною та Китаєм, і дуже приємно святкувати китайський Новий рік.

Китай – це особлива країна, і з кожним роком ми її все краще і краще починаємо розуміти. Конфуцій колись дуже красиво говорив, що «сильний муж – він не йде протореними стежками. Він іде своїм шляхом». І сьогодні Китай, як сильна країна – вона іде своїм особливим шляхом, вона показує світу свою велич, потугу. Це країна великої історії, великої творчості, великої кількості різноманітних винаходів. Тому мені дуже приємно, що ми у Львові маємо можливість долучитися до цієї китайської історії, до їхнього життя», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ