Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий радитиметься з Президентом

Міський голова Львова Андрій Садовий відбув сьогодні з робочим візитом до Києва. За запрошення Секретаріату Президента міський голова о 12.00 візьме участь у нараді з Президентом України Віктором Ющенком – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
На нараду також запрошено голів обласних державних адміністрацій, голів обласних рад, міських голів інших обласних центрів та керівництво Асоціації міст України та громад. Також сьогодні о 14.00 відбудеться І засідання Ради розвитку регіонів під головуванням прем’єр-міністра України Віктора Януковича, під час засідання розглядатимуть пропозиції представників органів місцевого самоврядування щодо формування бюджету, а також пропозиції щодо змін у бюджетному та податковому законодавстві.
Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий обраний членом Ради міських голів при Президентові України. Рада як консультативно-дорадчий орган створена 8 грудня з метою забезпечення всебічного розвитку місцевого самоврядування в містах, поліпшення взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування, сприяння соціально-економічному розвитку міст.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ