Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Садовий відвідав Ярмарок спорту

Міський голова Львова сьогодні відвідав Ярмарок спорту. Мер оглянув показові майданчики в приміщенні спорткомплексу «Динамо» та на вулиці. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Такий Ярмарок спорту місто проводить вже не перший рік. Самопоміч збирає на одному майданчику усі види спорту, якими можна займатись у Львові. Мало хто знає, що вони працюють в місті. По телебаченню популяризують тільки відомі види спорту, а тут, на Ярмарку, можна побачити набагато більше, наприклад, – стрільбу з лука, яка дуже добре представлена у Львові. І за цим стоїть важка робота багатьох людей», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні останній день Ярмарку спорту. Понад 60 спортивних організацій міста Львова протягом 3 днів презентують себе глядачам. Представленіяк традиційні, так і нові види спорту, починаючи від класичних танго та айкідо до неформального паркуру і велосипедного тріалу, і завершуючи аерокікбоксингом та гігантськими шахами.

Як наголошують організатори, концепцію Ярмарку цьогоріч було змінено в сторону збільшення кількості майстер-класів. Цього досягнуто шляхом збільшення кількості показових майданчиків з одного до чотирьох.

Цьогорічний Ярмарок спорту отримав статус всеукраїнського. В травні подібний захід організатори провели у Івано-Франківську, а 24 вересня в Києві відбувся перший столичний семінар вчителів фізкультури, який до того двічі проходив у Львові.

Організатори події – об'єднання САМОПОМІЧ.

До 29 вересня в спорткомплексі «Динамо» та на території парку ім. Богдана Хмельницького триває третій щорічний «Ярмарок спорту», подія, що закликає всіх, від малого до великого, вести здоровий спосіб життя та займатись спортом. Кожний відвідувач заходу може дізнатись все про обрану для себе, для дитини чи для батьків секцію на місці, і навіть спробувати себе в ролі справжнього спортсмена. Основна мета Ярмарку – показати, що спорт може бути цікавим, захопливим, а головне – доступним, тому вхід на подію абсолютно безкоштовний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ