Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сало доручив підготувати вулиці Львова до роботи снігоочисної техніки

“Маємо сумний досвід початку зими у 2012 році, коли перші опади спричинили справжній транспортний колапс у місті Львові. Для того, аби цьогоріч такої ситуації уникнути, слід вже сьогодні вжити необхідних заходів для безперешкодної роботи снігоочисної техніки”. Про це очільник області Олег Сало повідомив під час робочої наради із підготовки міста до зимового періоду, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема голова облдержадміністрації запевнив – для врегулювання цього питання слід, у першу чергу, обмежити курсування маршрутних автобусів до центральної частини Львова, а також вчасно евакуйовувати автомобілі, які припарковані у невстановлених місцях.

“Нині триває ремонт важливих ділянок доріг у місті Львові. То ж для того, аби уникнути заторів на дорогах, потрібно встановити місця для стоянки маршрутних автобусів, які курсують із районів, ближче до автостанцій на околицях міста”, – сказав О.Сало.

Окрім цього, очільник області наголосив не необхідності дотримання водіями правил паркування, а також дав доручення керівництву ДАІ складати відповідні  протоколи про порушення правил дорожнього руху при евакуації машин на штрафмайданчики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ