Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

”Самопоміч” готова співпрацювати з усіма структурами, які готові долучитись до її діяльності – прес-служба ГО „Самопоміч”

”Самопоміч” готова співпрацювати з усіма структурами, які готові долучитись до її діяльності – про це „Гал-info” повідомили у ГО „Самопоміч”.
”Самопоміч” працює у Львові з 2004-го року. Протягом цього часу працівники ”Самопомочі” надали фахову допомогу близько 30-ти тисячам львів’ян. У штаті об’єднання працює 50 осіб, половину з яких складають юристи. Успішні приклади співпраці уже є – це громадські організації, які віддавна працюють у сфері надання соціальних послуг. Протягом усього часу діяльності, ”Самопоміч” неодноразово закликала політичні сили і народних депутатів також долучитись до роботи. Наразі на таку пропозицію відгукнулись лише народний депутат Володимир Цибулько, який взяв під свою опіку Сихівський район і партія ”Пора”.
Сьогодні голова Громадської ради при Регіональній приймальні Президента України у Львівській області, керівник виборчого штабу Василя Куйбіди Іван Рудницький заявив, що готовий співпрацювати з ГО „Самопоміч”, хоча вона не увійшла до Громадської ради при Регіональній приймальні Президента України у Львівській області
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ