Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Самопоміч" пропонує звільнити голову Львівської облради

Голова фракції "Самопоміч" Інна Свистун запропонувала перенести питання дострокового припинення повноважень двох заступників голови Львівської облради. Про це сьогодні, 24 вересня, вона заявила під час засідання сесії Львівської облради, передає кореспондент Гал-інфо.
Сесія Львівської обласної ради. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

"Сьогодні позачергова сесія і ми усі розуміємо для чого вона скликана. Ми пропонуємо, щоб уся президія пішла. Пропонуємо перенести два питання, поки не буде слухатись питання про припинення повноважень голови обласної ради. Наша фракція не хоче брати участі у чварах, які ви розвели. Ми зараз бачимо їх результати", - сказала Інна Свистун.

"За" її пропозицію проголосувало 23 депутати. Рішення не прийняли.

Депутат від фракції "Народний контроль" Андрій Ковч назвав рішення про дострокове припинення повноважень "виключно політичним" і запропонував зняти ці питання з порядку денного.

Депутати і цю пропозицію не підтримали. "За" проголосувало лише 20 депутатів.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, у порядку денному сесії є два питання, які стосуються дострокового припинення повноважень заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка та першого заступника голови Львівської обласної ради Андрія Білоуса.

Також нагадаємо, що 21 травня під час засідання сесії Львівської обласної ради голова ради Олександр Ганущин з трибуни ради заявив, що проти нього готують змову, аби зняти з посади

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ