Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Самовисуванець Богдан Федоришин отримав посвідчення кандидата на посаду міського голови Львова і має кілька серйозних проектів

Львівський підприємець, генеральний директор футбольного клубу «Карпати» Богдан Федоришин отримав посвідчення кандидата на посаду міського голови Львова №1. Про це повідомили у прес-службі Богдана Федоришина. 
Як зазначають у прес-службі, Богдан Федоришин очолив список львівських достойників, які сьогодні мають намір позмагатися за право реалізувати для  міста свою програму розвитку Львова.
«Окрім оригінальних планів щодо вирішення основних проблем міста Львова – будівництва нового житла та розвитку комунальної інфраструктури, закладено кілька серйозних проектів», — зазначили у прес-службі Богдана Федоришина.
Голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович зазначив, що акт самовисунення Богдана Федоришина є його особистою справою та власною ініціативою, для цього він припинив членство у ВО «Батьківщина». Окрім того, користуючись нагодою,  Іван Денькович у кометарі «Гал-info» побажав Богдану Федоришину успіхів у виборчих перегонах.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ