Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Самойлова все ж виступатиме на Євробаченні

Генеральний директор "Первого канала" Костянтин Ернст заявив, що Юлія Самойлова виступить на Євробаченні. Артистка заспіває на конкурсі 2018 року.

За словами Костянтина, представлення Росії Самойловою наступного року вже домовлене із Європейською мовною спілкою, пише "Интерфакс"

"Ми обговорювали це з Європейською мовною спілкою. Вони знають, що від Росії братиме участь Юлія Самойлова", - сказав Ернст.

Після офіційного підтвердження, що російській конкурсантці Євробачення Юлії Самойловій не дозволять в'їзд у Київ для участі в конкурсі Євробачення-2017, ЄМС офіційно запропонував два альтернативні рішення. Вони б дозволили б Росії продовжити свою участь у заході цього року. Запропонували або взяти участь через супутник, або змінити делегата на того, кому дозволений в'їзд в Україну на час проведення конкурсу. Обидві пропозиції відкинули.

Служба безпеки заборонила в'їзд в Україну Юлії Самойловій на три роки. 2015-го вона виступала в окупованому Криму разом із Газмановим і Лолітою.

Гендиректор Європейської мовної спілки Інґрід Делтенре надіслала прем'єр-міністру Володимиру Гройсману листа, у якому попереджає про можливість виключити Україну з конкурсу, якщо вона не дозволить участь представниці Росії. На це українська влада відповіла, що закон - один для всіх, і Самойлова не буде винятком.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ