Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Санаторій "Нафтуся Прикарпаття" біля Трускавця хочуть збанкрутувати

Згідно матеріалів Єдиного державного реєстру судових рішень, на розгляд Господарського суду Львівської області надійшла заява від санаторію "Нафтуся Прикарпаття" про відкриття провадження у справі про банкрутство даного санаторію, що розташований у селі Модричі на вул. Курортна, 1.

З судового реєстру також відомо, що матеріали цієї заяви потрапили на розгляд до судді госпсуду Василя Артимовича, яким 10.08.2021 року було винесено ухвалу щодо усунення у строк 10 календарних днів недоліків заяви (оскільки санаторієм «Нафтуся Прикарпаття» до даного документу не було додано доказів сплати судового збору та доказів авансування винагороди арбітражному керуючому).

Водночас за інформацією You Control, санаторій «Нафтуся Прикарпаття» (із розміром статутного капіталі 50 тис. грн., керівником, співзасновником та співвласником якого є Фартушок Богдан Іванович), станом на даний час має податковий борг 553 288 грн.

Зазначимо, що санаторій «Нафтуся Прикарпаття» спорудили близько 40 років тому для відпочинку працівників низки підприємств, зокрема, Дрогобицького машинобудівного та дослідного заводів.

Минулого Фонд державного майна України (ФДМУ) за 14,4 млн. грн. продав на аукціоні належну державі частину санаторію «Нафтуся Прикарпаття». Йдеться про групу інвентарних об'єктів у складі: нежитлової будівлі водогрязелікування площею 1124,8 кв.м; нежитлової будівлі пансіонату площею 3414,6 кв.м; нежитлової будівлі клубу-їдальні площею 1607,0 кв.м; будівлі спального корпусу площею 3073 кв.м.

Переможцем аукціону, який запропонував найвищу ціну, стало ТОВ «Гал Інвест Груп», розташоване у Пустомитах, основний вид діяльності якого – розведення свійської птиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ