Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

СБУ та місцеві органи влади мають працювати злагоджено заради безпеки громадян, - Баканов

Завдяки тісній взаємодії з місцевими органами влади СБУ може більш ефективно захищати національну безпеку і протидіяти зовнішнім загрозам. Про це Голова СБУ Іван Баканов заявив під час робочої зустрічі з очільником Київської облдержадміністрації Олексієм Чернишовим. Про це інформує прес-служба СБУ.

«Наше завдання – зробити так, аби всі українці відчували себе в безпеці незалежно від того, де вони мешкають – у великому місті чи маленькому селищі. Завдяки тісній взаємодії з місцевими органами влади СБУ може більш ефективно захищати національну безпеку і протидіяти зовнішнім загрозам. Діяти на випередження, а не за фактом. Об‘єднуємо зусилля заради безпеки наших громадян», - зазначив Іван Баканов.

Голова Служби відзначив важливість Київщини, як одного із стратегічних регіонів для країни. Адже тут знаходиться багато підприємств та об’єктів інфраструктури, безпека яких потребує особливої уваги. Тож Іван Баканов та Олексій Чернишов обговорили першочергові заходи із налагодження подальшої співпраці.

«Київщина має стати безпечною та комфортною для людей. Сьогодні ми намітили першочергові завдання та наші наступні кроки. Вдячний Івану Геннадійовичу за плідну співпрацю та порозуміння», - підкреслив Олексій Чернишов. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ